Hyundai i30 CW 1.5 T-GDi mHEV Family DCT r. v. 9/2022

ludovit.CFL
Dátum registrácie: 21. Novembra 2025, 21:34

Hyundai i30 CW 1.5 T-GDi mHEV Family DCT r. v. 9/2022

Príspevok od používateľa ludovit.CFL »

Ahojte,

prosím o zdieľanie vašich skúseností a o rady k Hyundai i30 CW 1.5 T-GDi mHEV Family DCT r. v. 9/2022 nájazd cca 70k. Našiel som ho v bazáre po operatívnom lízingu. Okrem pár škrabancov na karosérii mu nemám čo vytknúť. Na obhliadke a skúšobnej jazde som si nič nevšimol, aj keď nie som úplny znalec, skôr laik. Výbavou a veľkosťou kufra ako aj miestom vo vnútri mi vyhovuje.

Zaujíma ma spoľahlivosť motora 1,5 T-GDi a +/- spotreba. Niečo som si načítal ale rád by som počul reálne skúsenosti majiteľov takýchto motorov. Som pokojný vodič, žiadne trhanie asfaltu, jazdím na spotrebu (v najbližších rokoch rozvážanie detí po meste, jazda do práce diaľnica mesto a späť, potom klasický rodinný život - výlety v rámci Slovenska a 1x/rok dovolenka pri mori - ročný nájazd cca 18000km). Servisovať ho chcem v neautorizovanom servise (podľa servisnej knižky mal každých 15000 servis). Dôvodom je cena za autorizovaný servis a fakt že danému neautorizovanému servisu dôverujem a je pre mňa overený.

Budem vďačný za každú reakciu a názory. Predsa len kúpa auta nie je maličkosť, doteraz som jazdil na aute kúpenom v rámci rodiny za dobrý peniaz ale už nám nevyhovuje kvôli ďalšiemu prírastku.

ďakujem
Tomáš Osúch
Dátum registrácie: 18. Novembra 2019, 12:38

Re: Hyundai i30 CW 1.5 T-GDi mHEV Family DCT r. v. 9/2022

Príspevok od používateľa Tomáš Osúch »

Ahoj môj názor kým je to záruke určite by som chodil do autorizovaného servisu kvôli záruke mne riešili únik oleja zo snímača na vačkovej hriadeli a pri 50 000km odišla my zapalovacia cievka na 3valci
ludovit.CFL
Dátum registrácie: 21. Novembra 2025, 21:34

Príspevok od používateľa ludovit.CFL »

ďakujem za reakciu a asi to bude tak najlepšie.
Ansis
Dátum registrácie: 1. Januára 2026, 21:50

Príspevok od používateľa Ansis »

Tomáš Osúch napísal: 26. Novembra 2025, 09:35 Ahoj môj názor kým je to záruke určite by som chodil do autorizovaného servisu kvôli záruke mne riešili únik oleja zo snímača na vačkovej hriadeli a pri 50 000km odišla my zapalovacia cievka na 3valci
Ahoj.mozem sa spýtať koľko si platil za výmenu cievky?my máme auto necelý rok a začalo sekať medzi 1500 az 2000 otáčkach .tak sa chcem pripraviť ci budem niečo platiť. Ďakujem
Používateľov profilový obrázok
Admin
Site Admin
Dátum registrácie: 16. Októbra 2019, 23:59
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Admin »

ak ma auto rok, bude to v ramci zaruky
Nežiadajte ma prosím o pomoc cez súkromnú správu. Ďakujem.
Napísať odpoveď

Návrat na "i30 3. gen (2017 - )"