I30 1.5 dpi 2021 zhoršene radenie rychlostí
-
Rastislav i30
- Dátum registrácie: 13. Augusta 2021, 13:32
I30 1.5 dpi 2021 zhoršene radenie rychlostí
Ahoj mam problem na mojej novej I30 je to 1.5 dpi rok 2021 cca 1300 km zatial najazd ale uz od prvej jazdy badam ze idu tuchšie radit rychlosti a hlavne spiatocka sem tam ide s dost velkym odporom , včera som bol v servise pozreli to doštelovali tiahla a pri skušobnej jazde sa im to zdalo ok no nepomohlo to.stretol sa niekto s tymto problemom vopred ďakujem
Re: I30 1.5 dpi 2021 zhoršene radenie rychlostí
Ahoj, ako to mas dnes? Ja som kupoval tiez rovnaku motorozaciu teraz najazdene 63000 a zda sa mi ze niekedy idu tuhsie tie rychlosti, hlavne 1tka alebo ked chcem z neutralu tam supnut napr. 6ku, 5ku
Dokonca aj ked je auto za studena, co som si vsimol az neskoro po cca 300km po kupe, ze velmi tazko ide zaradit 1tku alebo spiatocku len cez zuby, dokonca auto na spojke so zaradenou rychlostou z miesta unasa, pohne sa auto z miesta, co je nepripustne pri takom aute.
Dokonca aj ked je auto za studena, co som si vsimol az neskoro po cca 300km po kupe, ze velmi tazko ide zaradit 1tku alebo spiatocku len cez zuby, dokonca auto na spojke so zaradenou rychlostou z miesta unasa, pohne sa auto z miesta, co je nepripustne pri takom aute.
Naposledy upravil/-a Dzaro v 3. Februára 2026, 09:38, upravené celkom 1 krát.
Re: I30 1.5 dpi 2021 zhoršene radenie rychlostí
Tak mam vyjadrenie z AS, bezplatne odvzdusnili system, teraz to radi OK, avsak udajne to sposobuje lozisko spojky ktore treba vymenit aj s pritlacnymi tanierom. Problem sa moze znova vyskytnut. Zaruka padla lebo 1 majitel presvihol servis kde sa mala menit aj brzdova. Technicky mi to znie ze je to extremne nespolahlivy system toho auta podla mna alebo vyrobna vada... AS sa opiera o padnutu zaruku a ked chcem za 780€ to spravia...