Huyndai aktualizácia rádia 2020
Re: Huyndai aktualizácia rádia 2020
GEN 2.0 - ako spustim aktualizaciu, ak som vsetko podla navodu urobil ale ked SD Kartu vlozim do radia tak sa mi len resetne a aktualizacia sa nespusti.
2016 nema v nastaveniach tlacidlo aktualizacia ako novsie auta
2016 nema v nastaveniach tlacidlo aktualizacia ako novsie auta
NA SDcku si hodil odzipovane part1, part2 a part3, potom si SD dal do radia a sama sa ti nacitala aktualizacia?skyso napísal: ↑21. Apríla 2020, 17:39Jedina zmena je verzia softweru, verzia mapy. Co sa tyka uzivatelskeho rozhrania - NIC. Neoplati sa upgradu venovat cas. Radsej to nechat na pravidelny/planovany servis.Admin napísal: ↑21. Apríla 2020, 17:37takže tam nie sú také viditeľné zmeny, ako na GEN 5skyso napísal: ↑21. Apríla 2020, 17:10
Aktualizacia prebehla uplne v pohode. SW som skopiroval na inu SD kartu (aby som to nemusel zbytocne copyrovat 2x na Original Hyundai kartu).
No, lenze velke sklamanie. Nevidim absolutne ziadnu zmenu.
Btw, neverte servisakovi, ktori trvrdi ze to trva 2 hodiny. U mna to zbehlo za 15min (asi aj prehanam).
škoda
Kurnik..sklamany som fest.
Mne sa nejako nechce rozbehnut aktualizacia, v nastaveniach nieje tlacidlo aktualizovat lebo to maju auta od 2017 vyssie
olikucera napísal: ↑21. Apríla 2020, 19:29NA SDcku si hodil odzipovane part1, part2 a part3, potom si SD dal do radia a sama sa ti nacitala aktualizacia?
Mne sa nejako nechce rozbehnut aktualizacia, v nastaveniach nieje tlacidlo aktualizovat lebo to maju auta od 2017 vyssie![]()
Nic si nenapisalskyso napísal: ↑21. Apríla 2020, 19:42
Ale hej, len to nejako nevzalo
Skopiruj na kartu tieto subory - na foto.
Tlacidko update v nastaveniach nase verzie nemaju. Dolezity je subor eu20_upgrade.lgu, po vlozeni sd karty, navigacka kontroluje ci subor sa na karte nachadza.

Mam na SDcke part1,2a3 v zlozkach. subory su totozne s tvojimi ktore su na fotke. Ked SDkartu vlozim, vypise ze SD vlozena, radio sa za chvilu resetne, po automatickom resete radia sa radio zapne a nic sa nedeje. Nechapem tomu, skusim este raz stiahnut celu GEN 2.0 a dam to este raz SOFTWARE na sdcku. Nechapem uz tomu fakt
Ale mas to presne takto ako na fotke?olikucera napísal: ↑21. Apríla 2020, 20:00Mam na SDcke part1,2a3 v zlozkach. subory su totozne s tvojimi ktore su na fotke. Ked SDkartu vlozim, vypise ze SD vlozena, radio sa za chvilu resetne, po automatickom resete radia sa radio zapne a nic sa nedeje. Nechapem tomu, skusim este raz stiahnut celu GEN 2.0 a dam to este raz SOFTWARE na sdcku. Nechapem uz tomu fakt![]()
.....
Ukaz ako to mas na SDkarte.
Takto....skyso napísal: ↑21. Apríla 2020, 20:04Ale mas to presne takto ako na fotke?olikucera napísal: ↑21. Apríla 2020, 20:00Mam na SDcke part1,2a3 v zlozkach. subory su totozne s tvojimi ktore su na fotke. Ked SDkartu vlozim, vypise ze SD vlozena, radio sa za chvilu resetne, po automatickom resete radia sa radio zapne a nic sa nedeje. Nechapem tomu, skusim este raz stiahnut celu GEN 2.0 a dam to este raz SOFTWARE na sdcku. Nechapem uz tomu fakt![]()
.....

Mas to zleolikucera napísal: ↑21. Apríla 2020, 20:09Takto....skyso napísal: ↑21. Apríla 2020, 20:04Ale mas to presne takto ako na fotke?olikucera napísal: ↑21. Apríla 2020, 20:00
Mam na SDcke part1,2a3 v zlozkach. subory su totozne s tvojimi ktore su na fotke. Ked SDkartu vlozim, vypise ze SD vlozena, radio sa za chvilu resetne, po automatickom resete radia sa radio zapne a nic sa nedeje. Nechapem tomu, skusim este raz stiahnut celu GEN 2.0 a dam to este raz SOFTWARE na sdcku. Nechapem uz tomu fakt![]()
.....
![]()