Hyundai i30 engineering menu
- Admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: 16. Októbra 2019, 23:59
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hyundai i30 engineering menu
preto je uvedene, ze cely zasah je na vlastne riziko
a na radio je myslim 2, max 3 rocna zaruka

Nežiadajte ma prosím o pomoc cez súkromnú správu. Ďakujem.
.
Naposledy upravil/-a polarka27 v 11. Februára 2021, 15:26, upravené celkom 1 krát.
Pokud vstoupíš do inženýrského, alias skrytého menu a něco přenastavíš, tak záruku nemůžeš ztratit. na základě čeho ? Kdo dokáže, že jsi to nastavil blbě ty a ne servis ?
Takže tady problém není, navíc máž možnost kdykoliv reset do továrního nastavení
Tady jde spíš o to,co chceš, jaké máš znalosti o tom, co lze v skrytém menu nastavovat.
Obávám se, že moc lidí na Slovensku či Moravě o tom nic moc neví. V čechách už vůbec ne, jsou daleko od Nošovic i Koree
tak ono se tam prenastavi snad jen jedna vec...
spis jde o to, ze se tam musi nainstalovat aplikace a pak ty sam si nainstalujes dalsi ...
navic tim, ze tam neco nainstalujes, tak se ti zmeni rozhrani - jak se psalo vyse, ze to vypada jako klasicky android ..
reset sice udelat jde - ale nechci ho delat pred kazdou prohlidkou a pak zase vsechno znova nainstalovat
Takže tady problém není, navíc máž možnost kdykoliv reset do továrního nastavení
Tady jde spíš o to,co chceš, jaké máš znalosti o tom, co lze v skrytém menu nastavovat.
Obávám se, že moc lidí na Slovensku či Moravě o tom nic moc neví. V čechách už vůbec ne, jsou daleko od Nošovic i Koree

tak ono se tam prenastavi snad jen jedna vec...
spis jde o to, ze se tam musi nainstalovat aplikace a pak ty sam si nainstalujes dalsi ...
navic tim, ze tam neco nainstalujes, tak se ti zmeni rozhrani - jak se psalo vyse, ze to vypada jako klasicky android ..
reset sice udelat jde - ale nechci ho delat pred kazdou prohlidkou a pak zase vsechno znova nainstalovat

Ale funguje:
1) mit nastartovane auto
2) setup / obecné nastaveni
3) volume 7/stisknout prave, 3/prave, 1/prave tlacitko
Ale nefunguje mi žádný kód. Ani kombinace s datumem apod.
Napadá někoho něco?
Engeneering mód funguje i na 8" rádiu bez navigace.
To co je uváděno výše na str 1-3 jsou vše fotky z rádia s navigací.
To co je uváděno výše na str 1-3 jsou vše fotky z rádia s navigací.
Mozete toto prosim lepsie vysvetlit lebo vazne nerozumiem co konkretne kolko krat stlacit kde.

i30 Fastback (MY 2018 - PDe), 1.4 T-GDI
Podívej se na foto mého příspěvku výše, jsou tam dva otočné knoflíky. Jeden na pravé straně a jeden na levé straně. Oba jdou zmáčknout jako tlačítko. Tak to pravé zmáčkněte při každém nastavení volume na požadovanou hodnotu.
Prisli jste nekdo na ten kod u ty novy verze???
zatim mam stary, ale ceka me servisni prohlidka, kde mi nahraji novou, tak jestli to mam hacknout uz ted a nebo pockat az mi nahraji novy software
A jeste otazka - kdyz tohle vsechno udelam, tak si pak muzu do auta stahnout normalne obchod play a muzu tam instalovat cokoliv rovnou na obrazce ?
nebo se vsechno musi resit z mobilu a pres tu aplikaci, abych do auta dostal jiny aplikace?
zatim mam stary, ale ceka me servisni prohlidka, kde mi nahraji novou, tak jestli to mam hacknout uz ted a nebo pockat az mi nahraji novy software

A jeste otazka - kdyz tohle vsechno udelam, tak si pak muzu do auta stahnout normalne obchod play a muzu tam instalovat cokoliv rovnou na obrazce ?
nebo se vsechno musi resit z mobilu a pres tu aplikaci, abych do auta dostal jiny aplikace?
Zdravím potreboval by som pomoc keď sa dostanem do engineering menu cez KOD 2400 a ďalej sa chcem dostat do variant coding tak to chce znovu heslo a nefunguje žiadne čo som skúšal ani čas ani dátum ... chcel by som zistiť či sa da aktivovať napr wifi aby mi slo android auto bez kablu alebo aktivovať čítanie značiek ak je to možné kamerku mám ..radio bez GPS aj keď v menu je písané niečo o GPS a píše aj pozíciu a aj anténku mám..rv.2021