spammik napísal: ↑6. Septembra 2021, 09:36
Majcus napísal: ↑5. Septembra 2021, 21:11
spammik napísal: ↑5. Septembra 2021, 14:50
Ahoj, v prvom rade ďakujem za návod

podarilo s a rádio funguje. Nefunguje mi však jediná vec a to je stíšenie hlasitosti pri zaradení R. Myslíš, že je to zlým napinovaním ? Postupoval som podľa schémy a prepojil som všetko čo bolo potreba. Dík.
Čo konkrétne myslíš pri stíšení hlasitosti pri R? Hlastisoť senzorov? Hlasitosť rádia ako takého, myslím hudbu? Že to nestĺmi po zaradení R? Kamera funguje ano?
Áno presne to, nestíši mi to hudbu a + mi každých pár minút vypisuje na rádiu upozornenenie, že mám rádio používať len so zapnutým motorom. Kameru v aute nemám. Ďalej mám ešte problém s GPS - funguje v poriadku, ale keď stojím na mieste tak sa mi to dookola točí a neustále prepočítava trasu, akonáhle sa pohnem, je to OK. Možno to súvisí s umiestnením GPS modulu ? Dal som ho pod rádio, keďže je tam magnet.
Ja som GPS umiestnil prave nad nie pod. Pripadne vedla z boku na radio. Nemam s tym problem vsetko funguje spravne v tomto ohlade.
Ak v aute nie je kamera tak to by mohol byt relativne problem nakolko tieto radia ako keby pocitali s tym ze auto ma kameru. Lebo moj predpoklad je, ze ked tam zaradis R, tak zopne kameru a to sposobi znizenie hlasitosti.
Pozrel si nastavenia ci to je zapnute? Pripadne skusil si inzinierske menu?