Dobrý večer.
Idem si k Vám pre radu.
Na ionic plug in po pripojení naíijačky bud nenabehne nabíjanie,alebo nabehne normálne ale po niekoľkých minútach skonči.
čím to môže byť?
Dakujem.
Ionic plugin
- Admin
- Site Admin
- Dátum registrácie: 16. Októbra 2019, 23:59
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ionic plugin
Nie je v aute nastaveny konkretny cas, kedy sa ma nabijat?
Nežiadajte ma prosím o pomoc cez súkromnú správu. Ďakujem.
Nazdar,
Nieco sa uz riesilo aj na Nemeckom fore Hyundai preklad je tu snad pomoze
….””Zámok nabíjacej zásuvky je často chybný. Známy je problém so zámkom nabíjacej zásuvky na vozidlách do faceliftu, ktorý sa zasekne a už sa nezablokuje. Potom sa už Hyundai IONIQ nedá nabíjať. Príčinou je najmä malý servomotor, ktorý ovláda mechaniku.Bol to naozaj zámok, bol vymenený a načítavanie sa vrátilo do normálu, ako by malo byť””
Napisal jeden s Hyundai Club Deutschland
Nieco sa uz riesilo aj na Nemeckom fore Hyundai preklad je tu snad pomoze

Napisal jeden s Hyundai Club Deutschland
v mojom ionicu nemám možnosť nastaviť čas nabijania,
a stým zámkom to môže byť,lebo mne nič nezamkne ,neblokne pripojený konektor,či to je navšetkých vozoch neviem,
a stým zámkom to môže byť,lebo mne nič nezamkne ,neblokne pripojený konektor,či to je navšetkých vozoch neviem,
Ďakujem.
Problém bol v tom motorčeku uzamknutia po oprave je všetko OK auto je super- hlavne elektro.
Problém bol v tom motorčeku uzamknutia po oprave je všetko OK auto je super- hlavne elektro.
Zdravím, najbližšie k mojim otázkam v tomto fóre má toto vlákno. Skúsim sa teda opýtať":
Oplatí sa pre Ioniq PlugIn Hybrid 3-fázový kábel? (Bude s ním vedieť vstavaná nabíjačka komunikovať?)
Kto máte skúsenosť s Wallbox -ami, ktorý s možnosťou napojenia na fotovoltickú elektráreň by ste odporučili a prečo?
Máte niekto Wallbox aj s funkciou V2H? Ak áno, ktorý a ako ste s ním spokojní s hľadiska backup -u domu?
Vďaka.
Oplatí sa pre Ioniq PlugIn Hybrid 3-fázový kábel? (Bude s ním vedieť vstavaná nabíjačka komunikovať?)
Kto máte skúsenosť s Wallbox -ami, ktorý s možnosťou napojenia na fotovoltickú elektráreň by ste odporučili a prečo?
Máte niekto Wallbox aj s funkciou V2H? Ak áno, ktorý a ako ste s ním spokojní s hľadiska backup -u domu?
Vďaka.